OYHY:n jäsenkirje 24.4

Hei OYHYn jäsenet,

Pation uutisissa on ollut seuraava tiedote 30.10.2020:

Mepco HRM-järjestelmässä on tänään otettu käyttöön sähköinen kehityskeskustelulomake. Lomakkeen sisältö vastaa pääosin aiemmassa järjestelmässä (SAP HR) käytössä ollutta lomaketta. Aiemman järjestelmän kehityskeskustelulomakkeet ovat katsottavissa aiemmassa järjestelmässä 31.12.2021 asti, niitä ei tuoda uuteen järjestelmään. Kun kehityskeskustelulomakkeen on täyttänyt Mepcossa, järjestelmä tuo tavoitteet ja pääasialliset työtehtävät seuraavana vuonna lomakkeelle esitäytettynä valmiiksi.

https://patio.oulu.fi/fi/uutiset/kehityskeskustelulomake-mepcossa

Suosittelen, että tulostatte ja/tai tallennatte kaikki SAP HR järjestelmässä olevat lomakkeenne. Toivotaan, että niiden käyttämiselle ei ole tarvetta. Ongelmien ilmetessä on kuitenkin hyvä, että työsuhteen historia on todennettavissa.

 

Ari Kankaanpää

pääluottamusmies

Comments are closed.

Tapahtumat
Oct
1
pe
2021
7.55 Levin syyspäivät @ Levi
Levin syyspäivät @ Levi
Oct 1 @ 7.55 – Oct 3 @ 8.55
Ammattiliitto Pron Oulun, Kainuun ja Lapin alueiden yhteisiä suosittuja syyspäiviä vietetään jälleen 1-3.10.2021 Levillä (Levi Hotel Spa / Design Hotel Levi). Tapahtumaan voivat osallistua Oulun, Kainuun ja Lapin alueiden kaikki jäsenet.   Osallistuminen, matkaohjelma vahvistetaan[...]

PRO

sttk
PHT