Jäsenedut

Jäsenedut

 

OYHY:n jäsenen jäseneduista tärkeimmät ovat edunvalvonta sekä työttömyys- ja lakkoturva.
Yhdistyksen luottamusmiehet auttavat jäseniä työsuhteisiin, -sopimuksiin, työaikaan, lomiin sekä muihin työasioihin liittyvissä kysymyksissä.

Lisäksi yhdistys tarjoaa etuja ja tapahtumia myös vapaa-ajalle.

 

 

Smartum Liikunta- ja kulttuurisetelit jäsenetuna

 

Yhdistys on hankkinut Smartumin Liikunta- ja kulttuuriseteleitä jäsentensä käyttöön. Setelit on jaossa keväällä (2 kpl) ja syksyllä (2 kpl) ja niiden jakamisesta tiedotetaan erikseen. Yhden setelin arvo on 5,00 €. Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit käyvät maksuvälineinä lukuisissa liikunta- ja kulttuuripaikoissa.

Lue lisää valtakunnallisista käyttökohteista Smartumin sivuilta.

 

 

Koulutustuki

Koulutustuki on yhdistyksen ja liiton jäsenetu, jota voidaan myöntää harkinnanvaraisesti yksittäiselle jäsenelle lähinnä ammatilliseen ja ammattiyhdistyskoulutukseen. Koulutustukien hakuajat ovat kaksi kertaa vuodessa; hakemukset toimitetaan Oyhy:n sihteerille tammikuussa tai syyskuussa. Samalla  hakemuksella haetaan sekä liiton että yhdistyksen tukea. Hakukelpoisuus ja lomakkeen täyttöohjeet löytyvät YHL:n sivuilta 

 

Koulutustukea voidaan myöntää yhden kerran vuodessa. Pidempikestoisessa ammatillisessa koulutuksessa oleville tukea myönnetään samoihin opintoihin enintään kolmena opiskeluvuonna.

Yhdistyksen tuen suuruus on max. 170 euroa/ammattitutkinto tai 25 % ammatillisen koulutuksen kustannuksista. Yhdistyksen tuen lisäksi myös liitto myöntää tukia.

 

Pardian ja YHL:n jäsenedut
OYHY:n jäseniä koskevat myös kaikki Yliopistojen ja tutkimusalan henkilöstöliitto YHL ry:n tarjoamat  jäsenedut mm.  kalenteri,  ja Palkansaajajärjestö Pardian  tarjoamat jäsenedut, mm. liittovakuutuksen mikä sisältää vapaa-ajan tapaturma-, matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen.

 

Tapahtumat
Feb
7
to
2019
8.30 LATE koulutuspäivät Oulussa
LATE koulutuspäivät Oulussa
Feb 7 @ 8.30 – Feb 8 @ 14.30
      Tervetuloa osallistumaan LATEn koulutuspäiville Ouluun helmikuussa 2019! Ilmoittautuminen ja osallistumismaksu Ilmoittautuminen https://www.webropolsurveys.com/S/68B9BEE747D168EE.par Osallistumismaksu 150€/hlö sisältää kahden päivän ohjelman, luentomateriaalit, lounaat, kahvit ja illallisen. Maksut viimeistään 07.01.2019 mennessä OYHY ry:n tilille Osuuspankki FI49[...]

kalikka
yhl
sttk
PHT